Novotravnicani sirom svijeta

Dio 5

 
Ove fotografije su snimljene svuda u svijetu gdje se nalaze razasuti nasi sugradjani. Kao i uvijek druze se, posjecuju i sastaju se kako su to uvijek cinili novotravnicani.
 
Sve slike na ovoj strani je poslao nas sugradjanin Dalibor "Dado" Cuturic koji sada zivi u Svedskoj. Komentari uz slike su naravno njegovi.
 

 
Vozdra svima !

Evo saljem vam malo slika od raje iz Svedske . Ova slika je iz Kopenhagena , a na slici su :(sa leva na desno) Beta (Nemet, a uskoro Cuturic ), Kedze ( Ljuba , Dragana , Sinisa ), iza foto aparata Dado.

 

 
Na ovoj slici su :(sa leva ) Zoran (nije NovoTravnicanin), Dado , Sasa i Ljilja (Filipovic), Beta i Vanja. Slika je slikana kod Sase za njegov rodjendan na dalekom sjeveru ( oko 1300 km sjeverno od Kopenhagena ).
 

 
Ova slika je kod mene i Bete. Nekoliko dana posle Nove godine (1995/96). Prijatelji se sakupili sa razlicitih stana (Svedske). Na slici su sa leva : Dragana, Beta, u cosku je Davor, do njega Kico , pa Kedja ( Sinisa ), Sasa i ledjima okrenuta je Dijana ( Filipovic - Sasina sestra ).

Za sada toliko . Pozdrav iz Svedske!

 

Prethodna stranica | Sljedeca stranica

 

Ova stranica je uradjena 17. januara 1998

 

Copyright : 1997-2002 Siba´s Friends and Relatives Worldwide, Inc.