Gdje ste sada prijatelji ?

 
 

 

 

Nekadasnji stanovnici Novog Travnika nalaze se sada razasuti u cijelo svijetu. Mnogi od njih postavljali su pitanja putem e-maila o njihovim prijateljima sa kojima su izgubili svaki kontakt.

Novi Travnik Home Page je dostupan svima i otvoren za sve te je mozda najbolje mjesto da se ta pitanja objave. Zato je i ova nova stranica na nasem zajednickom mjestu na Internetu. Pitanja mozete slati putem e-maila, a oni koji nemaju e-mail mogu svoje pitanje postaviti upisivanjem na stranici: Spomenar odakle ce biti prepisana i objavljena na ovom mjestu.

Stoga dragi novotravnicani i ostali dragi gosti (prijatelji, komsije i ostala mnogobrojna rodbino) sve je na vama. Postavljajte pitanja i poruke i one ce biti brzo objavljena na ovom mjestu.

Na ovom mjestu se mogu ostavljati poruke za one stanovnike Novog Travnika kojima se ne zna e-mail adresa. Poruke ce biti objavljene u cilju uspostavljanja kontakta. Poruke uputite na adrese navedene iznad.

Isto tako poruke se mogu poslati i za one osobe za koje se zna ili vjeruje da su u i sada u Novom Travniku. Poruke ce biti dostavljene, u koliko to bude moguce, a odgovor ce biti upucen na e-mail adresu onoga ko je pitanje postavio. Dakako u koliko neko to zeli niti odgovor niti upit, nece biti objavljen na ovoj strani, to naravno izricito napisite u poruci !

Poruke iz 1997/1998 se nalaze arhivirane ovdje!

Poruke iz 1999/2001 se nalaze arhivirane ovdje!

Poruke iz 2002/2003 se nalaze arhivirane ovdje!

Poruke iz 2005 se nalaze arhivirane ovdje!

 

  
  
 

POTRAGA ZA PRIJATELJIMA

  
 
!: Pismo
Datum: Wed, 29 Jun 2011 12:47:27 +0200
F: Bozidar Mladenovic bozidar.mladenovic@tent.rs
T: ratanjska@novitravnik.org


 
Pozdrav svima u Novom Travniku. Pre vise od 20 godina u Ilijasu sam upoznao Ivanu Draganov iz Novog Travnika kao i njenu sestru Dubravku i zeta Agu. Nasao sam njeno ime na internetu ali ne i adresu. Ako je i dalje u Novom Travniku voleo bih da mi posalje bilo kakav odgovor na Bozidar.mladenovic@tent.rs
Trenirali smo karate i nadimak mi je Boki.Nadam  se da  joj nadimak osveziti pamcenje. Jos jedan pozdrav u ocekivanju odgovora.

 

  
 Tuesday 11/20/2007 3:17:31pm 
Ime i prezime: daniela m. 
E-mail adresa: ratanjskaleptiric1205@yahoo.com 
Ovdje upisi tvoju poruku: 

Pozdravljam sve novotravnicane ja sam tamo zivjela do 92 u barama htjela bi da nesto saznam o mojim prijateljima pa ako neko nesto zna neka se javi jasmina babic djevojacko, melda, nikolina stojanociv, dragana adjaip, aida majka joj je bila profesorica ja mislim matematike, andrijana miler ja mislim sad je u parizu negdje, franjo zivio u barama dorektorka, ma ima ih mnogo i sve ih pozdravljam ja sam isla u mosa pijade razredni starjesina mi je bio srdjan predavao streljasko i fizicko a 76 sam godiste pa eto svi koji su isli u VIII/2 i on im bio starjesina neka se jave.


pozdrav svim novotravnicanima gdje god da su 

 
Friday 11/10/2006 9:36:40pm
Ime i prezime:Saša Mitrović
E-mail adresa:ratanjskamelki@net.hr
Ovdje upisi tvoju poruku:Tražim Jevremović Zoricu a imam malo podataka, znam da je iz Travnika da je živjela ili možda živi još u Francuskoj , 1985 je kupila stan u Rijeci u Hrvatskoj

molio bih ako tko ima kakve informacije da mi javi na e-mail ratanjskamelki@net.hr

 

Friday 05/26/2006 0:45:44am
Ime i prezime:
mario
E-mail adresa:
ratanjskabari_m@hotmail.com

Ovdje upisi tvoju poruku:

trazim danijelu radic (rodenu 1973-74) mislim da joj se sestra zove snjezana i da je mlada od nje
zahvaljujem unaprijed

Sunday 05/07/2006 8:00:02pm
Ime i prezime:
Goran M
E-mail adresa:
ratanjskapunkpantherus@yahoo.com

Ovdje upisi tvoju poruku:

Ja sam odavno otisao iz Novog Travnika.
Trazim neke prijatelje iz detinjstva i iz iz osnovne skole.
Npr. Nermin Medjedovic, Bruno Bozic, Tanja Pekez, Vera Ruzic, Zoran Radic ... Dino Hodzic, Dragan Osap, Boro Debelnogic
Pozdrav

Tuesday 02/28/2006 9:30:18pm
Ime i prezime: Miroslav Tamburic
E-mail adresa:
ratanjskatambura72@yahoo.com

Ovdje upisi tvoju poruku:

Postovani prijatelji, bio bih Vam jako zahvalan ako je moguce da se javi bilo ko ko ima ikakve podatke o porodici Fabijana Mamuse. To su nam prijatelji s kojima nismo bili nijednom u kontaktu od pocetka suludog rata a s kojima smo provodili nezaboravne dane u Vasem gradu. Zelim da ponovo uspostavim bilo kakav kontakt


 Nazad na prvu stranicu !

Hvala svima koji su se javili sa komentarima, ispravkama, novim adresama, novcanim uputnicama i rodjendanskim cestitkama . Onima ostalima koji su se takodje javili svojim "komentarima" jedna mala EPP poruka (za trenutke laganog opustanja): " i mi vama isto tako..."

Ova stranica zadnji put izmijenjena: 09-jul-2020

 

 

Copyright: 1996 - 2011 Siba´s Friends and Relatives Worldwide Inc.