Novotravničani širom svijeta

Dio 72

 
Ove fotografije su snimljene svuda u svijetu gdje se nalaze razasuti nasi sugradjani. Kao i uvijek druze se, posjecuju i sastaju se kako su to uvijek cinili novotravnicani.
Ajme tako sam bila sretna kada sam naletjela, doslovno naletjela na ovu stranicu. Slucajno sam kliknula na Novi Travnik vise iz radoznalosti koja me nagnala iz srca tj. ljubav prema mome gradu, gradu moga dijetinjstva i jednim dijelom mladosti. Ne mogu vam opisati kako sam sretna dok vam pisem. Otisla sam iz svog GRADA prije 10g. Otisla sam zavrsiti srednju skolu u Zagreb i naravno sam se planirala vratiti ali dogodilo se nesto sasvim drugo. Kako ono kazu covjek snuje a Bog kuje. Nakon zavrsene srednje skole odlucila sam postati "casna sestra", ne znam koliko vam je taj pojam poznat.

Poslati cu vam i sliku da vam priblizim. Bila sam 8g u Zagrebu a sada sam na studiju u Splitu. Volila bi stupiti u kontakt sa puno rajeeeeee, sa rajom sa kojom sam isla do 4 razreda a i poslije. Volila bi stupiti u kontakt sa Adnanom Zukic, Almom Tahirovic, Vladimirom Pavlovic, Sladanom Curak, Emom Loncar, sa nastavicom Visnjom iz matematike te nastavnikom Goranom iz Glazbenog koji jos predaju u OS N.Travnik. 

Zovem se Renata Sekic i imam 24g. Lijepi vam pozdrav svima, svim NOVOTRVICANIMA, MOME GRADU, GRADU NAJ, NAJ...... nekako mi signalizirajte da ste dobili moj mail, molim vas:):):):):):)

 

 Klikni na sliku da vidis vecu sliku!

 

Klikni na sliku da vidis vecu sliku!

Prethodna stranica | Sljedeca stranica

Novi Travnik HP

 

Ova stranica je uradjena 09 jul 2020

 

Copyright : 1997-2006 Siba´s Friends and Relatives Worldwide, Inc.